Välkomna till MrCondom.se
Sveriges billigaste kondomer!
Sök på webbplatsen

Diskret och leverans

MrCondom.se ALLTID totalt diskret leverans av dina kondomer. Alla våra kondomer skickas med Post Danmark och det finns bara ditt namn och adress och avsändaren anges som Nordic P.

MrCondom.se avsändaren varor inom 2 dagar. Snabb leverans av kondomer och fler kräver att Post Danmark över dagen-till-dag leverans. Om det finns förseningar med Post Danmark, kommer denna försening leverans i förhållande till önskad leveransdatum.

MrCondom.se kan inte hållas ansvariga för sent kondomer i Post Danmark. I fall av mycket sent kondomer (flera dagar) eller direkt fallerade kondomer (leveranser i allmänhet), fram gummihat.dk uppenbarligen en ny leverans av kondomer gratis.

Leverans till Bornholm och några små öar som inte omfattas av Post Danmarks mål av dag-till-dag leverans, med leveranser till dessa områden i vissa fall kan pågå i 2-3 dagar.

Det kan levereras till Färöarna, Grönland och utlandet, men vi kommer att be dig att skicka ett mail med din beställning eftersom vi så vill hantera den manuellt. Det kommer tyvärr att medföra extra fraktkostnader. Dessa kommer vi att ge dig råd med posten.

Diskret sjöfarten

Våra förpackningar är helt neutral. Det finns inga namn eller logotyp på något av våra utskick. Bara namnet på vår butik som har den diskreta namnet MF2009. På detta sätt säkerställer vi sekretess!

Här kan du se ett exempel på hur ditt paket kan se ut.